Er det vigtigt at spare penge på inventar⁉️
Eller… er dit helbred vigtigere⁉️

  • Post category:Post
  • Post comments:0 Comments

At købe et manicurebord er en meget ansvarsfuld og vigtig☝ process, da man tager hånd om sit eget og sine kundes helbred. Derfor, bør valget af manicurebord vurderes grundigt, og man må finde ud af, hvad der er vigtigst: at købe det billigste bord og sparer penge lige nu, men helt klart ikke set i det lange løb. Eller er det bedre at investere i et bord, der er produceret til professionelle. Bord med hensyn til kvalitet indtil mindste detalje, der kommer til at holde i mange år. Alle har deres ret til at købe lige dét bord, der passer til dem. Men denne artikel handler om KVALITET!

⭐Man bør tænke over, hvilket materiale bordet er lavet i‼️
☝ Det bør være lavet i et materiale der kan modstå alle typer kemikalier.
👌Bordet bør være stabilt og slidstærkt.
⭐Bordets ergonomi og brugbarhed er også meget vigtigt!
👉Er du træt af det rod af ledninger, der skabes grundet ledninger fra lampen, forlængerledninger og andre elektroniske ting på bordet, anbefaler vi helt klart borde med indbygget stikkontakter, der løser alle disse problemer.

‼️‼️Og selvfølgelig en af de vigtigste ting for din og kundes sundhed er negle støvsuger!!!
👉Hvis man har købt et bord uden en støvsuger, og man ejer ikke en transportabel støvsamler, udsætter man sig selv og kunder for betydelige sunhedsskader.
Du kan læse mere om dette emne på vores blog: https://afinia.dk/hvofor-er-indbygget-stovsamleren-sa-vigtig/

‼️ En negle-støvsamler er et
M U S T H A V E ‼️
Din sundhed er meget dyrere end en støvsamler. ‼️Tænk på dit helbred og pas godt på dine lunger‼️

⭐Når du vælger en støvsamler, skal du være sikker på, hvad du går efter. Vær opmærksom på sugeevnen, fordi hvis den ikke er kraftig nok, opfylder den ikke dens funktion.

🤷‍♀️Selvfølgelig er borde uden ekstraudstyr eller kvalitets-standarder meget billigere, men hvis man kigger på bordets levetid, holdbarhed, stabilitet og proffesionalisme🤩, er et bord der er ergonomisk, stabilt, komfortabelt at arbejde ved og lavet af materialer af høj kvalititet, ikke bare et godt bord for dig, men også for dine kunder!

👌Hvis du vil have et bord der holder i mange år, bør du ikke spare på kvaliteten og penge‼️
Dine kunder sætter sikkert pris på 👌 kvaliteten, behageligheden og sikkerheden i deres behandlinger💚

Leave a Reply