You are currently viewing Hvofor er støvsamleren så vigtig?

Hvofor er støvsamleren så vigtig?

  • Post category:Post
  • Post comments:0 Comments

Det handler også om din sikkerhed og klientens sikkerhed. Selv den smukkest udførte behandling kan blive overskygget af alt støvet. Filning og klipning af neglebånd – begge disse trin følges af en partikel ophobning. Uden udsugningen, er en negletekniker udsat for flere kilo af skadelige partikler på tilbagevendene baggrund. Dette er en rigtig trussel, der nemt kan elimineres.

Man arbejder hurtigere og mere effektivt med godt udstyr! Det er præcis sådan Afinia udsugningen virker, hvilket, takket være dens exeptionelle sugekraft, fjerner genstridigt støv på ingen tid og tager sig af æstetikken og sikkerheden i din salon.

Tænk på hvor lang tid du bruger på at gøre dit bord rent hver gang du arbejder eller hvor besværligt støvet gør dit arbejde.

Vidste du, at dit arbejde kan medføre sundhedsrisici?

Udsugeren er din pålidelige hjælper i skønhedssalonen og en slags renhedsvagt på din arbejdsflade. Udover de æstetiske aspekter, er det et vigtigt bidrag til sikkerheden for negleteknikeren og klienterne. Det vurderes, at negleteknikere inhalerer omkring 4 kilo sundhedsskadeligt støv hver år. Partiklerne samles ikke blot på huden, men også i lungerne, hvor det er til stor skade på sundheden. Ud over det, viser en analyse af støvet der opstår ved neglefilning at der er en tilstedeværelse af mikroorganismer! Brugen af Afinias udsuger eliminerer i stor grad udsættelsen for indhalering af harmfulde partikler og deraf allergiske reaktioner eller irritation. Udsugeren er ikke kun en tilføjelse til din salon, men en rigtig nødvendighed!

Meget fint neglestøv kan trænge ind i din næse, lunger og øjne, hvilket kan forsage irritation og muligvis forårsage allergisk overfølsomhed. Det kan også indeholde småt partikelaffald og svampeelementer. Mindre partikler kan svæve i luften i længere tid. De har også en større sandsynlighed for at passere forbi næsehårene. Disse partikler kan ende i din luftvej, hvilket er forbindelsen mellem din næse og dine lunger, og irritere den. Neglestøv, der irriterer luftvejen, kan potentielt føre til astma. Det kan også føre til allergisk overfølsomhed, som er en fancy måde at sige, at det kan føre til en irriversibel allergi over for neglestøv. Hver gang du bliver udsat for det, vil du derfor straks mærke allergisymptomerne, som kan inkludere åndedrætsbesvær. Personlig beskyttelse betyder bare, at du beskytter din krop fra støvet.

Det kan du gøre med:

PEXIGLAS: plexiglas holder støvet væk fra dine øjne.

Handsker: Handsker holder det fine støv fra dine hænder, og du kan vaske det af efterfølgende.

Ansigtsmasker: ansigstmasker spærrer for støvet, så det ikke kommer ind i din næse.

Selvom beskyttelsesudstyr kan holde dig beskyttet fra neglestøvet til en vis grad, bør du have udsugnings-udstyr der samler støvet ved kilden, så det ikke forbliver i luften. Hos Afinia tilbyder vi Nail Dust collecter (udsugning). Kun du kan vælge at beskytte din og dine klienters sundhed eller ej.

Afinia udsugeren virker effektivt, og uden fejl!

Alle negleteknikere vil være sikre på, at det udstyr de køber til deres salon, bevarer kvaliteten i flere år endnu. Når den er købt, fungerer den i en god mængde år – den vil se godt ud, og vigtigst, vil den øge sikkerheden for både dig og din klient. Man arbejder hurtigere og mere effektivt med godt udstyr! Det er præcis sådan Afinia udsugningen virker, hvilket, takket være dens exeptionelle sugekraft, fjerner genstridigt støv på ingen tid og tager sig af æstetikken og sikkerheden i din salon.

Efter vores mening, er en udsugning som en neglefil – du kan ikke arbejde uden den. Med både den transportable og fastmonterede version, kan du sikre din, dine medarbejdere og dine klienters sikkerhed. Ud over det, kommer arbejdet til at køre mere effektivt. Med denne løsning, bliver manicurer en endnu større fornøjelse.

Når du bruger en udsugning ender 99% af affaldet i filterindsatsen, og du skal ikke længere bekymre dig om det. Vælg en udsugning der kan blive i din salon i lang tid. Dette er en værdifuld investering der helt sikkert betaler sig fordi, som vi alle ved, bliver sundhed dyrere, og nogle gange kan man ikke få det tilbage!

Leave a Reply